I de siste dagene, det dukket opp mange artikler på nettet om en rekke norske og svenske folk som har blitt blitt tatt av politiet i Thailand.
Anklagelserana mot folk er at de har kjørt et selskap som svindlet folk og bedrifter i Norge gjennom IP-telefoni og Internett.
Mer informasjon om det hele kan leses her på “Pattaya News ens” artikkel:

http://www.pattayaone.net/pattaya-news/20867/swedish-and-norwegian-call-center-operators-arrested-by-pattaya-tourist-police/
Jeg har møtt de siste bløffing og kan rapportere at de støtter selskapet Safe Trading AS og selger tjenester av bløffing på sin nettside www.trygg-handel.no.
Hvis du ser i nyhetsartikkelen på nyhetene patta en så du kan tydelig se navnet på en av de arresterte. Det samme navn er administrerende direktør i selskapet trading som Secure. Tidligere selskapet ble navngitt som Adjuvo forum, men skiftet navn antagelig på grunn av dårlig PR på Internett.
Hvis du eller din bedrift har gjort forretninger med disse spillerne, eller kjøpt kan du nyte en safe-handel svarteliste, så jeg vil sterkt anbefale at du ser opp hvem du har å gjøre med.
Ironisk nok, kan man si at selskapet vil avsløre svindlere selv svindlet! 😉

Som det er, da de er i varetekt i påvente av neste juridiske åtgärdo og altså IKKE dømt for noen forbrytelse ennå. Så jeg har ingenting å gå på enn mine egne observasjoner, men jeg anbefaler på det sterkeste at du sjekker dette selv om du kjenner igjen
Sikker handel navn og kan ha gjort forretninger med eller mottatt en faktura fra dem!

Et Google-søk på nyheter om Thailand og vertigo viser flertallet av artikler om dette temaet hvis du vil lese mer!

En side som er skrevet om dette er tilgjengelig på linken nedenfor:

http://www.dinside.no/863796/trygg-handel-kan-ha-drevet-ulovlig

/E Granlund.